Billettpriser og info

Vær ute i god tid! Selv om du har kjøpt billett på nettet, kan det være lurt å beregne nok tid til popcornhandelen.

Kragerø Biograf har Dolby 3D-projektor med passive briller, som du låner ved inngang. Grønne til barn!

Billettkjøp/kiosk:

I billettluka de dagene det er kinoforestillinger en halvtime før filmstart, og frem til siste film er i gang. På nett fra en uke i forveien. Kragerø Biograf er også vert for andre forestillinger og konserter. Se Kulturprogrammet i menyen.

Billettpriser:

Kr. 110,- for voksenfilm 2D og 3D
Pensjonister 80,-
Kr. 80,- for alle på barnefilm
Formiddagsfilm: kr 80,- for alle
Love seats; 2+2 seter med bord bakerst i salen, kr 120,-

Billetter på nett:

Ha VISA eller Mastercard klart, og følg instruksjonene. Vi har en ukes forsalg til vanlig, men ved større premierer kan det bli anledning til å handle billetter god tid i forveien. Vær oppmerksomme på at det er én pris på barneforestillinger; vi er alle barn i kinomørket.

Ta med utskriften eller mobilen hvis du har Filmweb-app, gå rett til døra og få billetten scannet. Har du ikke dette, kan du gå til billettluken, oppgi fire siste siffer i kredittkortet du betalte med, og få skrevet ut en vanlig billett.

Billetter kjøpt via internett refunderes ikke, men har du gjort feil ved bestilling, kan du sende mail til post@ebillett.no (døgnet rundt), så retter de opp og forteller hva du skal gjøre.

Denne tjenesten er et samarbeid med Dialog.eXe som også har levert vårt billettsystem. Se www.ebillett.no for andre kinoer, kulturhus etc. som benytter dette systemet.

Billettprisen totalt blir den samme som ved kjøp i billettluken, siden avgiften på kr 5,- blir lagt til en rabattert pris. Transaksjonskostnad betaler vi.

Du får selvfølgelig kjøpt billett til alle våre oppsatte filmer og forestillinger fremover ved å henvende deg i luken.

Vi selger rabattkort, hver 10. film gratis.

Vi selger gavekort på valgfrie beløp.

Forestillingene annonseres også i Kragerø Blad Vestmar lørdag, tirsdag og torsdag.